Date Facturare

Produse
Preț
Curs croitorie incepatori2
Buy 1 and Save 50,00 lei (33.33%)
Prețul inițial a fost: 150,00 lei.Prețul curent este: 100,00 lei.

Detalii comanda

Produs
Total
1
Curs croitorie incepatori2
Curs croitorie incepatori2 × 1
100,00 lei
Sub-total 100,00 lei
Total 100,00 lei

Metoda de plata

  • Primești acces instant la cursul de croitorie

Datele personale vor fi folosite pentru a procesa comanda, pentru a-ți susține experiența pe acest sit web și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Felicitări pentru decizia de a investi în tine! Ai acces la acest curs pe viață și 30 de zile garanție!

Odată ce vei cumpăra acest curs ai tot timpul din lume pentru a-l parcurge și a învăța această merserie utilă și frumoasă!

Mai mult de atât, mai ai și 30 de zile la dispoziție în care poți să-l testezi gratuit, să te convingi singură cât de ușor este să înveți croitorie.

Sunt convinsă că o să fie cea mai bună investiție pe care ai facut-o vreodată, dar dacă nu vei fi foarte încântată, îmi spui și îți returnez imediat toți banii.

Ce vei învăța în acest curs:

  • Vei învăța cum se folosește mașina de cusut în mod corect.

  • Cum să alegi ața de cusut potrivită și cum să execuți diverse cusături, întâi de probă și apoi direct pe material.

  • Cum să alegi materialul cel mai potrivit pentru produsul tău.

  • Vei învăța să faci două produse (o husă de pernă și un portfard) plus o mulțime de retușuri și modificări de care o femeie are nevoie mereu.

  • Vei dobândi pas cu pas cunoștințele necesare pentru a confecționa alte produse mai complicate folosind tutorialele gratuite ce le-am pus și le voi mai pune în grup.

Ce spun cei care au lucrat cu mine:

Dorința Andreei de a da mai departe cunoașterea ei, chiar și celor care nu sunt activanți în domeniu mi se pare o decizie benefică și un câștig din multe puncte de vedere. Într-o industrie a consumului, mi se pare esențial ca oamenii să se familiarizeze cu procesul din spatele unei piese vestimentare, ba chiar mai mult să o și realizeze singuri. Orice se poate învăța de la zero, mai ales când ai îndrumarea potrivită.

Paval Silvia - februarie 8, 2020
Fashion Designer

Andreea explica simplu și pe înțelesul tuturor. Înainte nu prea credeam că pot coase, dar urmărind lecțiile ei mi-am dat seamă că nu doar că nu e greu, dar e și plăcut. E faină ideea de a-ți putea face tu ce și când vrei fără să mai dai o căruță de bani pe haine care stau pe tine ca pe gard. Am descoperit cât de creativă pot fi, iar acum visez la o carieră în acest domeniu. Recomand acest curs cu mare drag!

Ioana Munteanu - martie 20, 2020
Mamică