Date Facturare

Produse
Preț
Curs croitorie x1
Buy 1 and Save 54,00 lei (41.86%)
129,00 lei 75,00 lei

Detalii comanda

Produs
Total
1
Curs croitorie
Curs croitorie × 1
75,00 lei
Sub-total 75,00 lei
Total 75,00 lei

Metoda de plata

  • Primești acces instant la cursul de croitorie

Datele personale vor fi folosite pentru a procesa comanda, pentru a-ți susține experiența pe acest sit web și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

15 zile GARANȚIE

Dacă ai parcurs cursul și nu îți place, timp de 15 zile din momentul achiziției cursului poți cere banii înapoi.

Ce vei învăța în acest curs:

  • Vei învăța cum se folosește mașina de cusut în mod corect.

  • Cum să alegi ața de cusut potrivită și cum să execuți diverse cusături, întâi de probă și apoi direct pe material.

  • Cum să alegi materialul cel mai potrivit pentru produsul tău.

  • Vei învăța să faci două produse (o husă de pernă și un portfard) plus o mulțime de retușuri și modificări de care o femeie are nevoie mereu.

  • Vei dobândi pas cu pas cunoștințele necesare pentru a confecționa alte produse mai complicate folosind tutorialele gratuite ce le-am pus și le voi mai pune în grup.

Ce spun cei care au lucrat cu mine:

Dorința Andreei de a da mai departe cunoașterea ei, chiar și celor care nu sunt activanți în domeniu mi se pare o decizie benefică și un câștig din multe puncte de vedere. Într-o industrie a consumului, mi se pare esențial ca oamenii să se familiarizeze cu procesul din spatele unei piese vestimentare, ba chiar mai mult să o și realizeze singuri. Orice se poate învăța de la zero, mai ales când ai îndrumarea potrivită.

Paval Silvia - februarie 8, 2020
Fashion Designer

Andreea explica simplu și pe înțelesul tuturor. Înainte nu prea credeam că pot coase, dar urmărind lecțiile ei mi-am dat seamă că nu doar că nu e greu, dar e și plăcut. E faină ideea de a-ți putea face tu ce și când vrei fără să mai dai o căruță de bani pe haine care stau pe tine ca pe gard. Am descoperit cât de creativă pot fi, iar acum visez la o carieră în acest domeniu. Recomand acest curs cu mare drag!

Ioana Munteanu - martie 20, 2020
Mamică