Date Facturare

Produse
Preț
Rochia Miracle
Buy 1 and Save 46,00 lei (61.33%)
Prețul inițial a fost: 75,00 lei.Prețul curent este: 29,00 lei.

Detalii comanda

Produs
Total
1
Rochia Miracle
Rochia Miracle × 1
29,00 lei
Sub-total 29,00 lei
Total 29,00 lei

Metoda de plata

  • Primești acces instant la cursul de croitorie

Datele personale vor fi folosite pentru a procesa comanda, pentru a-ți susține experiența pe acest sit web și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Felicitări pentru decizia de a investi în tine! Ai acces la acest curs pe viață și 30 de zile garanție!

Odată ce vei cumpăra acest curs ai tot timpul din lume pentru a-l parcurge și a învăța această merserie utilă și frumoasă!

Mai mult de atât, mai ai și 30 de zile la dispoziție în care poți să-l testezi gratuit, să te convingi singură cât de ușor este să înveți croitorie.

Sunt convinsă că o să fie cea mai bună investiție pe care ai facut-o vreodată, dar dacă nu vei fi foarte încântată, îmi spui și îți returnez imediat toți banii.

Ce vei primi în acest curs:

  • Ce rochie să faci în funcție de conformația ta, sau a celor dragi.

  • Înveți să iei măsuri corect, căci fără asta nu o să-ți iasă tiparul.

  • Cum să modifici tiparul de bază, și în acest fel să poți face orice model de rochie vrei.

Ce spun cei care au lucrat cu mine:

Dorința Andreei de a da mai departe cunoașterea ei, chiar și celor care nu sunt activanți în domeniu mi se pare o decizie benefică și un câștig din multe puncte de vedere. Într-o industrie a consumului, mi se pare esențial ca oamenii să se familiarizeze cu procesul din spatele unei piese vestimentare, ba chiar mai mult să o și realizeze singuri. Orice se poate învăța de la zero, mai ales când ai îndrumarea potrivită.

Paval Silvia - februarie 8, 2020
Fashion Designer

Andreea explica simplu și pe înțelesul tuturor. Înainte nu prea credeam că pot coase, dar urmărind lecțiile ei mi-am dat seamă că nu doar că nu e greu, dar e și plăcut. E faină ideea de a-ți putea face tu ce și când vrei fără să mai dai o căruță de bani pe haine care stau pe tine ca pe gard. Am descoperit cât de creativă pot fi, iar acum visez la o carieră în acest domeniu. Recomand acest curs cu mare drag!

Ioana Munteanu - martie 20, 2020
Mamică