Dacă ai nevoie de ajutor:
hey@ivanandreea.ro 0730 147 070

Felicitări pentru decizia de a investi în tine! Ai acces la acest curs pe viață și 30 de zile garanție!

Odată ce vei cumpăra acest curs ai tot timpul din lume pentru a-l parcurge și a învăța această merserie utilă și frumoasă!

Mai mult de atât, mai ai și 30 de zile la dispoziție în care poți să-l testezi gratuit, să te convingi singură cât de ușor este să înveți croitorie.

Sunt convinsă că o să fie cea mai bună investiție pe care ai facut-o vreodată, dar dacă nu vei fi foarte încântată, îmi spui și îți returnez imediat toți banii., fără comentarii.

Ce vei primi în acest pachet:

Curs croitorie începători

Curs tipar de rochie

Satisfactie Garantata2

30 de zile garanție!

Ai 30 de zile la dispoziție în care poți să-l testezi gratuit, să te convingi singură cât de valoros este acest pachet de croitorie.

1
1
Pachet DUO
Pachet DUO × 1
-
+
250,00 lei
Sub-total 250,00 lei
Total 250,00 lei

Date Facturare

Detalii Comandă

Produse
Cantitate
Preț
Curs Croitorie Duo
1
Pachet DUO
Buy 1 and Save 190,00 lei (43.18%)
-
+
250,00 lei
Produs
Total
Pachet DUO × 1
250,00 lei
Sub-total 250,00 lei
Total 250,00 lei

Alege Metoda De Plată

  • Primești acces instant la cursul de croitorie

Datele personale vor fi folosite pentru a procesa comanda, pentru a-ți susține experiența pe acest sit web și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

We Respect Your Privacy & Information

Dorința Andreei de a da mai departe cunoașterea ei, chiar și celor care nu sunt activanți în domeniu mi se pare o decizie benefică și un câștig din multe puncte de vedere. Într-o industrie a consumului, mi se pare esențial ca oamenii să se familiarizeze cu procesul din spatele unei piese vestimentare, ba chiar mai mult să o și realizeze singuri. Orice se poate învăța de la zero, mai ales când ai îndrumarea potrivită.

Paval Silvia - Fashion Designer

Andreea explica simplu și pe înțelesul tuturor. Înainte nu prea credeam că pot coase, dar urmărind lecțiile ei mi-am dat seamă că nu doar că nu e greu, dar e și plăcut. E faină ideea de a-ți putea face tu ce și când vrei fără să mai dai o căruță de bani pe haine care stau pe tine ca pe gard. Am descoperit cât de creativă pot fi, iar acum visez la o carieră în acest domeniu. Recomand acest curs cu mare drag!

Ioana Munteanu - Mămica
Contact : hey@ivanandreea.ro I Tel: 0730 147 070
© Copyright 2023. All rights reserved | SOL | ANPC| Protectia Datelor | Termeni si conditii