Participă la concursul organizat de mine în perioada 14-18 august și...

Câștigă o mașină de cusut Texi Joy 13 și ,,Pachetul  Croitorului Iscusit'', o colecție de 4 Cursuri de Croitorie!

Valoarea totală a premiului: 1000 LEI

Ai vrea să te apuci de croitorie, dar te gândești că e nevoie de o investiție mare pentru mașina de cusut, diverse accesorii și materiale?


Însă cum ar fi să înveți croitoria din confortul casei, cu investiție aproape ZERO?


Acum este posibil!    

Participă la concursul găzduit de mine și câștigă o mașină de cusut și 4 cursuri de croitorie!


Cum te înscrii în concurs? Simplu!

1

Completează formularul de mai jos cu datele tale de contact

2

Urmărește contul de Instagram: @minionebyandreea

3

Abonează-te la canalul de YouTube: Minione by Andreea Ivan
  Ce conține ,,Pachetul Croitorului Iscusit''?


  ✔️ Cursul de croitorie pentru începători

  ✔️  Cursul de tipare fustă

  ✔️  Cursul de tipare rochie

  ✔️  Cursul de tipare pantaloni

  curs-croitorie-curs-rochie-tipare


  Cine este Andreea Ivan?

  Mă numesc Andreea Ivan și sunt designer vestimentar. Am ajuns să învăț croitoria la nivelul unui expert după un drum lung și cu multe provocări și după o școala de design vestimentar.

   

  Am făcut multe greșeli când vine vorba de croit haine, și asta pentru că nu aveam pe nimeni să-mi arate concret ce am de făcut.

   

  Iar de fiecare dată, trebuia să reîncep tot ce construiam, ceea ce a însemnat ore întregi de lucru, de materiale consumate și de testări peste testări și am fost de câteva ori pe punctul de a renunța.

   

  Însă, deși a fost greu…

   

  Acest parcurs m-a ajutat în cele din urma să ajung designerul vestimentar la care am visat. Pasiunea pentru croitorie mă definește. Mă bucur foarte mult atunci când găsesc și alți oameni la fel de entuziasmați ca și mine. 

   

  Și pentru că mie mi-a fost greu la început, acum 2 ani mi-a trecut o întrebare prin minte. Cum aș putea să fac acest proces să fie făcut mai rapid, mai simplu și ușor de înțeles de către oricine care ar vrea să învețe croitorie și să facă tipare de orice fel?

   

  După luni de cercetare, planificare și organizare  am pus cap la cap toate informațiile obținute din școală de design vestimentar și din experiență mea personală, am creat primul curs explicat într-un mod simplu și ușor de înțeles, despre cum să faci tipare de rochie.

   

  Cred că sunt asul din mânecă al celui/celei care se află într-o situație disperată și nu găsește rezolvare. Pentru că, învățând croitoria, poți câștiga ușor o pâine și poți să pui, de ce nu, bazele unei afaceri proprii. La fel ca mine!

   

  După mai bine de 2 ani de când predau croitorie, peste 4000 de cursanți care au urmat cursurile mele spun despre mine că sunt unul dintre puținii designeri vestimentari din România care reușește să simplifice procesul tehnologic al croitoriei prin tutorialele și lecțiile de video online bine structurate, ușor de parcurs și aplicat. 

  Contact :  hey@ivanandreea.ro   I   Tel: 0730 147 070

  © 2021, Ivan Andreea    I   Termeni si conditii I  Politica de utilizare cookie-uri I  ANPC  I  Protecția datelor