Cum să înveți crotitorie în cel mai scurt timp

Vrei să înveți sub îndrumarea unui tutore sau ai un proiect anume la care ai dori să lucrezi? Atunci  rezervă o sesiune privată de unu la unu cu mine!

Sunt Ivan Andreea si vreau sa te ajut să obții maxim de rezultate în timpul cel mai scurt posibil. Îți voi oferi toate cunoștiințele mele legate de croitorie, și îți voi arăta toți pașii de care ai nevoie, în așa fel încât tu să poți ajunge la un nivel de designer vestimentar profesionist în cel mai scurt timp posibil.

Ivan Andreea Croitorie Pantaloni
Cum ar fi să poți face singură toate modificările și retușurile de care ai nevoie?
Învață croitorie la un nivel avansat în timpul cel mai scurt posibil

Ofer sesiuni private de UNU LA UNU  pentru toate nivelurile. De la croitorie pentru  începători până la croitorie petru avansați,  Putem învăța împreună o gamă largă de tehnici, inclusiv de cusut și croitorie de bază, Modele de rochii, fuste, pantaloni, retușuri, modele din articole de îmbrăcăminte existente, rochii de mireasă, cu țesături fine și multe altele!

Împreună cu mine vei învăța tehnici și secrete de croitorie testate și vei primi  feedback personalizat! 

Iată mai jos ce spun cei care au lucrat cu mine sau care au urmat  cursurile mele de croitorie

Testim Mai7
Testim Mai3
Testim Andrees1
Testim Mai2d
Testim Mai4
Test1
Testim Copii2
Testim Mai2
Testim Mai6
Testim Mai5
Testim Mai1
Testim Mai2c
Testim Mai11
T1
T4
T5

Împreună cu mine

Învață crotitorie în cel mai scurt timp

Mă numesc Andreea Ivan și sunt designer vestimentar.

După ce am terminat școala de design vestimentar si după un drum lung si cu multe provocări , aplicand practic tot ce am invățat am ajuns in cele din urmă sa devin un designer vestimentar la nivelul de expert iar acum aș vrea să te învăț și pe tine: cum să devii un designer vestimentar într-un timp cât mai scurt, și într-un mod cât mai simplu si ușor în așa fel încât procesul de învățare să fie făcut cu entuziasm și bucurie.

Este momentul tău, să te apuci să înveți croitorie la un nivel de designer vestimentar profesionist.

Mulți dintre cei peste 8000 de cursantii care au urmat cursurile mele spun despre mine că sunt unul dintre puțini designeri vestimentari din România care reușește să simplifice procesul tehnologic al croitoriei, și că tutorialele și lecțiile de video online, sunt bine structurate, ușor de parcurs și aplicat. Aceste păreri imi aduc foarte multă bucurie si imi dă motivatia necesară să contribui și mai mult.

Te asigur că nu ai nevoie de cunoștiințe de croitorie complexe, cu un pic de răbdare, în timpul cel mai scurt posibil, vei reuși să iți creezi singură hainele pe care ți le dorești. Și mai mult decât atât, îți sunt alături ori de câte ori ai nevoie cu tot felul de sfaturi și idei din propria mea experiență.

Whatsapp Image 2024 03 25 At 14.06.37

Cum se va desfășura sesiunea de unu la unu…

Plata: este necesară în avans la momentul rezervării pentru a putea fi rezervată un interval orar. Vă rugăm să rețineți că nu acceptăm plăți în ziua respectivă.

Politica de anulare: Toate rezervările nu sunt rambursabile. Pentru reprogramare, trebuie dat un preaviz de minim 48 de ore de la ora programată a sesiunii. Rezervările anulate în mai puțin de 48 de ore de la ora începerii lecției nu sunt rambursabile și nu pot fi reprogramate.

Selectează din calendarul din dreapta ziua și ora când îțu dorești să participi la o sesiune de UNU LA UNU. 

După ce ai făcut plata vei fi contactată prin  telefon pentru a avea o conversație despre ceea ce îți dorești să înveți împreună cu mine.

Disponibilitate: de la 10:00 la 18:00 de luni până miercuri, 14:30 până la 17:30 joi și vineri și de la 18:00 până la 21:30 în anumite zile de joi și vineri.

7fabdbc2 5d75 4754 A5a3 307fe8806bcb

CU CE RĂMÂI DUPĂ O SESIUNE DE DESIGN VESTIMENTAR – UNU LA UNU CU IVAN ANDREEA?

  • Cum se folosește mașina de cusut în mod corect și componentele sale;
  • Tipuri de materiale și cum să alegi materialul cel mai potrivit pentru produsul tău;
  • Cum să alegi ața de cusut potrivită și cum să execuți diverse cusături, întâi de probă și apoi direct pe material;
  • Vei învăța cum sa faci complet confectionarea unei rochii, fusta, pantaloni si alte haine pe care doresti sa le faci.
  • Vei putea să îți deschzi propria afacere și să oferi servicii de croitorie către publicul larg.
Satisfactie Garantata2

GARANȚIE - BANII ÎNAPOI

Dacă după o sesiune cu mine nu ești mulțumită de modul cum decurge sau simți că beneficiile sunt sub așteptările tale, atunci poți cere banii înapoi în 5 zile de la sesiune. Fără întrebări suplimentare!

ÎN TIMPUL CEL MAI SCURT, VEI PUTEA SĂ ÎȚI FACI O GRĂMADĂ DE RETUȘURI ȘI PRODUSE VESTIMENTARE!  

Îți mulțumesc ca ai ajuns aici și că ești interesată de programul pe care l-am creat. Împărtășesc cu tine dragostea pentru cusut și mă bucură să văd că sunt tot mai multe femei pasionate de aceasta meserie frumoasă, si probabil că avem și multe alte lucruri în comun!

Împreună cu mine vei învăța tehnici și secrete de croitorie testate și vei primi  feedback personalizat! 

Contact :  hey@ivanandreea.ro   I   Tel: 0730 147 070

© 2019 – 2024, Ivan Andreea    I   Termeni si conditii I  Politica de utilizare cookie-uri I  ANPC  I  Protecția datelor