Curs de Croitorie pentru Începători + Curs de tipare rochie PACHET DUO

Doar 130 de lei în loc de 279 de lei, atât cât costă amândouă dacă le cumperi separat

Profită de aceasta oferta chiar acum!

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

"

Dorința Andreei de a da mai departe cunoașterea ei, chiar și celor care nu sunt activanți în domeniu mi se pare o decizie benefică și un câștig din multe puncte de vedere. Într-o industrie a consumului, mi se pare esențial ca oamenii să se familiarizeze cu procesul din spatele unei piese vestimentare, ba chiar mai mult să o și realizeze singuri. Orice se poate învăța de la zero, mai ales când ai îndrumarea potrivită.


Paval Silvia Fashion Designer

"

Andreea explica simplu și pe înțelesul tuturor. Înainte nu prea credeam că pot coase, dar urmărind lecțiile ei mi-am dat seamă că nu doar că nu e greu, dar e și plăcut. E faină ideea de a-ți putea face tu ce și când vrei fără să mai dai o căruță de bani pe haine care stau pe tine ca pe gard. Am descoperit cât de creativă pot fi, iar acum visez la o carieră în acest domeniu. Recomand acest curs cu mare drag!


Ioana Munteanu mămică

Cum ar fi să poți face singură toate modificările și ajustările de care ai nevoie atunci când ai o rochie pe care o iubești, dar care nu-ți mai vine cum trebuie? 

Și, în plus, să înveți cum să realizezi tiparul de bază pentru orice model de rochie îți dorești?

Acum este posibil.

Prin PACHETUL DUO 

curs-coritorie-incepatori20
curs-tipare-coritorie20

Cu o investiție de doar 130 de lei...

Poți învăța în maxim trei săptămâni
Bazele unei Meserii Noi + Cum să Creezi orice Model de Rochie care ți se Potrivește Perfect

Înveți să faci haine și modificări de articole vestimentare și de casă pentru tine și familia ta, sau poți folosi noua ta pasiune pentru a începe chiar un business.

 113 de lecții online - curs croitorie + curs tipare rochie  cu doar 130 279  lei

Desfășurare online | Lecții video și text | Feedback personalizat | Grup Facebook | Tehnici și secrete testate

Iată 4 motive pentru care nu ar trebui să ratezi

 reducerea la cursul de croitorie PACHET DUO:

Nu mai arunci haine 

Probabil ți s-a întâmplat și ție să cumperi haine fără să le probezi, iar când ajungi acasă să ai surpriza că sunt nu îți vin așa cum credeai. Cu aceste pachet vei putea face modificări la hainele noi, și nu vei mai arunca hainele vechi care nu-ți mai vin din diverse motive.

Economisești timp și bani

În general te costă mii de lei să înveți croitorie de la un profesionist, plus timpul pierdut pe care trebuie sa îl faci pe drum, acest pachet conține +20 ore de conținut video și text ce pot fi urmărite oricând și de oriunde din lume, dacă ai acces la internet.

Investiție mică în pasiunea ta

 În momentul de față, dacă vrei să cumperi toate aceste cursuri separat va trebui să plătești 279 de lei, însă cu acest pachet vei avea acces la 113 lecții scurte și explicite, plătind doar 130 de lei. Și nu mai vorbesc de satisfacție să vezi cum iese un obiect vestimentar din mâinile tale.

croitorie-copii2

Poți începe să lucrezi ca croitor

Cumpărând acest pachet vei învăța în maxim 4 săptămâni bazele unei meserii noi ceea ce înseamnă că vei putea să începi să faci modificări și ajustări hainelor altor persoane și să ceri și bani pentru asta. Practic, înveți o meserie în timpul tău liber, fără să te deplasezi de acasă.

PACHET DUO - Două module de design vestimentar la un preț avantajos, pe care le poți parcurge oricând

Dacă ai merge la un curs de croitorie clasic ai plăti probabil mii de lei și după finalizarea cursului nici nu ai avea pe cine să întrebi dacă ai vreo nelămurire sau dacă ai uitat să întrebi ceva important în timpul cursului.


Eu îmi permit să ofer acest curs atât de ieftin deoarece nu am costuri cu închirierea de spațiu sau aparatură. În plus, poți pune întrebări de câte ori simți că ai nevoie, direct prin mesagerie sau prin intermediul lecțiilor, iar eu îți voi răspunde. Să nu mai zic că te poți uita la lecții ori de câte ori dorești.  


Așa că, alegând acest curs online de croitorie PACHET DUO, înveți mai eficient și economisești bani pe care îi poți folosi pentru a-ți lua o mașină de cusut, dacă nu ai încă una (costă doar câteva sute de lei una mai mult decât decentă), iar de restul îți poți lua materiale din care să-ți croiești tot ceea ce visezi (fie că-i vorba de o rochie specială, sau de articole pentru casă).

Chiar dacă nu te apuci imediat de croitorie, merită să cumperi acest curs acum deoarece e posibil să fie mult mai scump mai târziu, când vei avea nevoie. Și, fiind un curs online, poți accesa lecțiile și le poți revedea oricând.


Și mai mult decât atât, dacă nu ai bani acum nici o problema, dacă alegi metoda de plata prin transfer bancar plătești când poți și beneficiezi de curs la același preț.

Cumpără cursul PACHET DUO acum la doar 130 de lei, bani pe care  îi recuperezi din doar câteva modificări  sau la prima rochie pe care o faci.

 113 de lecții video și text / Grup de Facebook / Tutoriale practice de confecționare a hainelor/

Mă poți contacta direct prin lecții sau prin mesagerie atunci când simți că ai nevoie.

Hai să facem un exercițiu...

Deschizi dulapul și arunci o privire. Câte haine zac degeaba acolo pentru că au nevoie de modificări sau nu ți se potrivesc deloc? 

Sau, te afli la cumpărături. Probezi tot felul de piese vestimentare. Unele necesită modificări, altele sunt făcute din materiale de proastă calitate și n-au culoarea potrivită.

Plus că sunt prea scumpe! Vrei să scapi de toate aceste probleme? De frustrări, timp pierdut și bani aruncați? 

Soluția e simplă! Învață croitoria și fă-ți singură rochia dorită. Alegi materialul, culoarea și modelul. Posibilitățile sunt nelimitate! Îți creezi propria garderobă exact așa cum vrei tu!

curs-coritorie-incepatori20
curs-tipare-coritorie20

Cum funcționează cursul...

După ce s-a făcut dovada plății, primești acces imediat și pe viață la cele 2 cursuri din pachetul DUO, și poți începe deja să înveți. 


Fiind un pachet care are la baza cursuri prezentate în mare parte prin lecții video explicate pas cu pas, le poți urmări când vrei tu și de oriunde din lume, unde există acces la internet, respectiv de pe telefon, laptop, tabletă sau calculator.


Iar dacă întâmpini neclarități la vreuna dintre cele 113 lecții, poți trimite mesaj prin chat sau pe grupul de Facebook în care poți cere ajutor și vei primi feedback personalizat de la mine.

ivan-andreea-curs66

CE ÎNVEȚI DIN CURSUL DE CROITORIE PENTRU ÎNCEPĂTORI?

PRACTIC ACESTEA SUNT BAZELE... DUPĂ CE LE ÎNVEȚI TOTUL DEVINE MAI UȘOR


 • Cum se folosește mașina de cusut și componentele sale în mod corect;
 • Care sunt tipurile de materiale și cum să alegi materialul cel mai potrivit pentru produsul tău;
 • Cum să alegi ața de cusut potrivită și cum să execuți diverse cusături, întâi de probă și apoi direct pe material;
 • Cum să faci de la zero două produse (o husă de pernă și un portfard), plus o mulțime de modificări și ajustări de care o femeie are nevoie mereu.
 • Cel mai important aspect este că vei dobândi pas cu pas cunoștințele necesare pentru a confecționa alte produse mai complicate, folosind lecțiile deja existente precum și cele viitoare care vor fi adaugate în timp în același pachet de curs.

La toate acestea se adaugă lecții practice cum ar fi:

Scurtarea pantalonului

Scurtarea-pantalonului

Coaserea tivului invizibil

coaserea-tivului

Aplicarea fermoarului

fermoarul-ascuns

Cum să coși o perdea

coaserea-perdelei12

Aplicarea elasticului

aplicare-elastic

Aplicarea volanului pe fustă

aplicare-volan

Cum repari tivul unui tricou

tiv-tricou

Coaserea nasturelui

coaserea-nasturelui

Ce înveți din cursul ONLINE DE tiparE rochie?

Fă-ți o Rochie Pe Măsurile Tale!

 • Înveți despre anatomia corpului, tipuri de conformații și ce rochie să faci în funcție de conformația ta sau a clientei tale;
 • Înveți să iei măsuri corect, căci fără asta nu o să-ți iasă tiparul;
 • Înveți construcția în sine a tiparului de rochie;
 • Înveți cum să modifici tiparul de bază, astfel încât să poți face orice model de rochie vrei.
 • BONUS 1: O a doua metoda simplificată de a face un tipar de rochie.
 • BONUS 2: Întreg procesul tehnologic de confecționare a unei rochii create conform tiparului de bază.
 • BONUS 3: Modele de rochii create după tiparul de bază.

Modulul de tipare rochie include procesul de creație pentru

  7 tipare de rochie :

rochie-catifea22

 Rochie sirena din catifea 

ivan-andreea-rochie-rosie8

Rochie roșie cu volane

ivan-andreea-rochie-verde8

Rochie verde

Rochie-catifea-nr.1a

Rochie din catifea


satisfactie-garantata2

Testează produsul GRATUIT timp de 30 zile!

Valoarea acestor două module este de cel puţin 10 ori mai mare decât preţul actual al pachetului, iar asta nu o zicem doar noi, ci şi cei peste 6000 de cursanți care au urmat aceste module!


Dacă ai parcurs cele doua cursuri din acest pachet și simți ca beneficiile sunt sub așteptările tale, atunci poți cere banii înapoi în 30 zile de la achiziție. Fără întrebări suplimentare! 


ÎN ACEST FEL, RISCURILE TALE CU ACEASTĂ INVESTIȚIE SUNT ZERO. 


Accesează cursul fără nici un risc.

Iată mai jos câteva dintre mărturiile celor peste 6000 de oameni care au urmat până acum aceste două module:

testim-andreea23
test2
testim-copii2
testim-andreea244
testim-andrees1
testimonial-rochie11
testim-mai6
testim-andreea22
test1
testim-mai1

AI LA DISPOZIȚIE NENUMĂRATE OPORTUNITĂȚI ODATĂ CE ÎNVEȚI ACEASTĂ MESERIE

ÎNCEPE AZI, ÎȚI VEI MULȚUMI MAI TÂRZIU PENTRU ALEGEREA FĂCUTĂ!

Ai o întrebare? Vezi dacă găsești răspunsul mai jos!

Cât durează cursul?

Cursul nu are o durată propriu-zisă, îl poți parcurge în ritmul propriu mai repede sau mai lent. Însă, dacă ai găsi 30 de minute  în fiecare zi, în cel mult 30 zile termini cursul și creezi primele tale două produse, faci retușuri și modificări la haine și vei avea cunoștințele necesare ca pe viitor să faci și alte produse de prin casă.


Pentru cât timp am acces la curs?

Acest curs îl cumperi o singura dată si apoi vei avea acces la el pe termen nelimitat. Așa că poți să il accesezi oricând, atunci când îți permite timpul.

Toate cele 113 de lecții costă 130 de lei sau 130 de lei este o singură lecție?

Primești toate cele 113 de lecții, adică cele două cursuri din pachet DUO cu doar 130 de lei. În plus, în timp voi mai adăuga și alte lectii incluse în același preț.

Ce voi învăța din acest curs?

Vei învăța bazele croitoriei astfel încât la sfârșitul cursului să știi să faci diverse ajustări și modificări de care o femeie are nevoie mereu. De asemenea vei ști să faci două produse simple dar foarte necesare în casă (o husă de pernă și un portfard). Iar obținând cunoștințele de bază din acest curs, dacă dorești, poți participa la următorul meu curs în care vei învăța să-ți confecționezi haine pe măsurile tale.

Pot urmări lecțiile mai târziu dacă nu am timp în această perioadă? 

Da, ai acces la curs pe viață și te poți loga oricând pentru a le parcurge. Același lucru este valabil și pentru feedback pe care îl primești de la mine, în caz de ai nevoie de ajutor sau ai neclarități.

Care e investiția pe care trebuie să o fac?

Cel mai important lucru este o mașina de cusut (în jur de 700 de lei una nouă,) dar vei primi și recomandări în interiorul cursului, dacă te hotărăști să-ți cumperi una. Pe lângă asta, mai există și costurile cu materialele, dar asta depinde de produsele pe care vrei să le confecționezi.

Pot cumpăra cursul dacă nu sunt în țară? Dacă da, cum?

Da, poți plăti cursul cu orice card: în euro, dolari sau lira sterlină. Pe pagina de comandă exista trei opțiuni de plată, prin card folosind euplatesc sau stripe (cel mai optim pentru plățile făcute din strainatate) sau prin transfer bancar.  

Dacă s-a terminat promoția, mai pot beneficia de curs la același preț?

Dacă alegi metoda de plata prin transfer bancar si în momentul în care faci comanda nu dispui de banii necesari nu este nici o problema, plătești la o data ulterioară atunci când poți și beneficiezi de curs la același preț. 

Cum primesc cursul?

După ce achiți cursul, vei primi pe adresa de email un link de acces la cursuri unde poți intra și vedea cursurile oricând dorești și de pe orice dispozitiv (calculator, telefon, tabletă, laptop).


Încearcă! Nu ai nimic de pierdut.

Garantie: 30 zile, banii ii primesti inapoi, fara nici o intrebare! 


Mulțumesc că ai acordat timpul necesar să citești această pagină și aștept cu nerăbdare să aud vești de la tine! 

Andreea Doinița Ivan


P.S. În cazul în care te numeri printre persoanele care dau skip până la sfârșitul paginii, asta este oferta mea:  Vreau să îți trimit Pachetul DUO de Croitorie ce conține 2 dintre cursurile mele de croitorie:  


 1. curs de croitorie pentru începători:
 2. curs tipar rochie 

Cursurile conțin în total +20 de ore de conținut, împărțite în 113 lecții video sau text, lecții simple, pas cu pas ce pot fi urmărite oricând și de oriunde din lume, dacă ai acces la internet. Prețul este de doar 130 de lei, aproximativ 1,5 lei pe lecție.


Dacă te hotărăști să cumperi acest pachet,vei primi acces ambele cursuri imediat după confirmarea plății, așa că te poți apuca de învățat imediat.


P.P.S. Nu este doar un curs clasic așa cum era la școală, multă teorie și prea puțină practică, ci este special construit ca să-l urmărești în paralel atunci când  construiești piesele vestimentare pe care le dorești tu.


P.P.P.S. Sunt atât de încrezătoare că informațiile pe care le-am pus în cursuri sunt valoroase și că vor avea un impact asupra ta, încât îți ofer o garanție de 30 de zile, dacă consideri că produsul nu este potrivit pentru tine trebuie doar să-mi scrii și vei primi banii înapoi. 

113 de lecții video și text / Feedback permanent /

 Grup de Facebook / Tutoriale practice de confecționare a hainelor/

Alătură-te și tu unei comunități de peste 6000 de cursantiContact :  hey@ivanandreea.ro   I   Tel: 0730 147 070

© 2019 - 2022, Ivan Andreea    I   Termeni si conditii I  Politica de utilizare cookie-uri I  ANPC  I  Protecția datelor